Werken bij
Ecologisch medewerker (vacature)  

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een ecologisch medewerker met interesse of kennis op het gebied van flora en fauna en de natuurwetgeving.

De werkzaamheden bestaan, naast het inventariseren van flora en of fauna, ook uit ecologische begeleiding van projecten, advisering en het schrijven van rapportages en ander bureauwerk.

Van kandidaten verwachten wij een relevante opleiding op HBO-niveau, enige kennis van de Nederlandse natuur, een goede schrijfvaardigheid en een zeer flexibele instelling.

De vacature is voor 36 uur per week.

Kandidaten met de juiste opleiding en instelling en woonachtig in de regio worden uitgenodigd te solliciteren. Ook recente schoolverlaters kunnen reageren.

Werkervaringsplaats ecologisch medewerker  

Bureau NWC heeft regelmatig werkervaringsplaatsen. Op deze wijze kunnen starters of omscholers met een biologie- of ecologieopleiding (HBO-niveau) werkervaring opdoen in een professionele omgeving. Hierdoor kunnen zij bij vacatures gemakkelijker instromen en voor zichzelf betere kansen creŽren bij het vinden van een leuke baan. Op een werkervaringsplaats leer je werken in (klein) teamverband, maak je kennis met de diverse inventarisatiemethoden en breng je je soortenkennis op een hoger niveau. Neem contact op met NWCadvies voor de mogelijkheden

Vrijwilligers  

NWCadvies heeft bijna altijd plaats voor een vrijwilliger. Daarnaast is er met name in het zomerhalfjaar ruimte voor meeloopwerkzaamheden in het veld. Voorwaarde is een inzet van minimaal 2 dagen of (alleen in het zomerhalfjaar) avonden per week voor een langere periode.

Neem contact op met NWCadvies voor de mogelijkheden.